Edukacija iz samorazvoja u ostvarenju poslovnih rezultatapreuzmi (1)

Voditelj ključnih kupaca Iviček d.o.o, Marko Iviček, sudjelovao je na individualnoj edukaciji iz samorazvoja u ostvarenju poslovnih rezultata s osobnim trenerom s dugogodišnjim iskustvom, direktoricom centra Partus , Mirtom Fraisman Čobanov. Između ostalog, Mirta Fraisman Čobanov je certificirani trener NLP-a, HNLP-a i coach od Internacionalnog instituta za Humanističku i neurolingvističku psihologiju, USA, certificirani Management trainer & Business Coach od EBWK – Akademie, Munchen, posjeduje međunarodno priznatu diplomu hipnoterapeuta, odobrenu od  American Board of Hypnotherapist – specijalizacija za konverzacijsku hipnozu i njezinu upotrebu u coachingu i psihoterapiji a na Henley Management College-u u Londonu u okviru MBA studija stekla je i diplomu „Executive certificate“. Niz godina vodi treninge na temu osobnog rasta i razvoja te pomaže ljudima u ostvarenju njihovih poslovnih ciljeva.

U okviru edukacije iz samorazvoja u ostvarenju poslovnih rezultata obrađene su sljedeće teme:

– postavljanje osobnih ciljeva;

– vođenje sebe kroz promjene;

– što je samopoštovanje i kako se izgrađuje;

– jačanje osjećaja vlastite sigurnosti i odgovornosti;

– živjeti osobne vrijednosti;

– izrada svog osobnog radara (identitet, vrijednosti, relacije, vizija).

 

 

Edukacija izrade sigurnosno-tehničkih listovan_msds_20117139843

Tehničarka zaštite okoliša i zaštite zdravlja na radu Iviček d.o.o., Irena Smolec, sudjelovala je 03.12.2015. na edukaciji izrade sigurnosno-tehničkih listova u organizaciji Atomium . Ova edukacija namijenjena je odgovornim osobama za izradu STL-ova čiji je Iviček d.o.o. obveznik sukladno Zakonu o kemikalijama s obzirom da kao uvoznik na tržište RH stavlja opasne kemikalije.

Sigurnosno-tehnički list (STL) općenito je dobro prihvaćen i učinkovit način dostavljanja informacija o kemijskim tvarima i smjesama naručiocima tih tvari.

STL osigurava iscrpne podatke o tvari ili smjesi koja se koristi na radnom mjestu te time daje poslodavcima i radnicima uvid u kemijske opasnosti, uključujući i opasnost za okoliš, što omogućuje poduzimanje odgovarajućih mjera predostrožnosti. Podaci iz STL-a omogućuju poslodavcu osmišljavanje aktivne zaštite radnika, zajedno s treninzima koji su karakteristični za svako pojedino radno mjesto, te da razmotri sve potrebne mjere za zaštitu okoliša.

 

Edukacija iz pisanja i provedbe projekata

Dvije zaposlenice Iviček d.o.o., Ana Iviček i Valentina Iviček, polazile su u periodu od 14. ožujka do 11. travnja 2016. godine edukaciju iz pisanja i provedbe projekata s naglaskom na izradu i provedbu EU projekata u organizaciji Kober consulto d.o.o.

Kober consulto d.o.o. je poduzeće s preko 8 godina iskustva u poslovnom savjetovanju koje se, između ostalog, specijaliziralo u području ostvarivanja potpora iz nacionalnih programa te programa i fondova Europske unije. S bogatom bazom renomiranih klijenata, dosad su vodećim hrvatskim poduzećima iz širokog spektra sektora osigurali potpore u vrijednosti od 50 milijuna kuna.

Program edukacije za zaposlenice Iviček d.o.o. uključivao je:

  • Teorijski uvod u ESI fondove 2014.-2020. i nacionalne programe potpora
  • Praktični rad na izradi
    • CBA analize
    • studije izvodljivosti
    • ostalih dijelova projektne prijave (Prijavni obrazac A, Prijavni obrazac B, poslovni plan, marketinška strategija, proračun)
  • Praktični rad na korištenju većeg broja alata u provedbi projekta (Excel tablice, standardni tzv. Provedbeni paket)

Zaposlenice su ukupno polazile 60 sati nastave tijekom 15 dana edukacije a s obzirom da su od strane pružatelja usluge bila osigurana 2 predavača, ovo je omogućilo tzv. „jedan na jedan“ rad kojim su ostvareni maksimalni učinci.

 

SQL osnove

IT tehničar Zlatko Sokolić pohađao je i uspješno završio seminar iz osnova SQL-a u organizaciji Algebra

otvorenog učilišita. Seminar, u trajanju od 20 sati, održavao se od 29. lipnja do 7. srpnja 2016. godine.

Edukacija će poslužiti za bolje ažuriranje i razumijevanje Profit Manager Pro programa za miješanje boja i vođenja skladišta.

 

 

Copyright © 2014. Iviček d.o.o. | Izrada: DZ Design