GLASURIT COLOR PROFI SISTEM

GLASURIT COLOR PROFI SISTEM

Sistematično određivanje tonova.

U središtu pozornosti GLASURIT RATIO COLOR SISTEMA nalazi se treća generacija COLOR PROFI SISTEMA- CPS3. CPS je praktični sistem koji sadrži tisuće kartica lakiranih tonova koje se koriste za akrilne i metallic autoreparature. Zahvaljujući jedinstvenoj klasifikaciji po grupama tonova CPS se može koristiti za uspoređivanje tonova direktno na površini automobila. To pomaže pri bržem pronalasku tonova i značajno reducira broj krivo izmiješanih tonova.

Glasurit color profi sistem
Glasurit color profi sistem

PRINCIP KLASIFIKACIJE

CPS  je organiziran jasno i praktično na patentiranom stalku na koji jednostavno možete dodavati nove kartice. To dokazuje da je COLOR PROFI SISTEM recept za uspjeh vaše radionice.

Kao i sa svim GLASURIT alatima za određivanje tonova odlično smo koordinirali CPS  sa GLASURIT proizvodima i sistemima. Tonovi su sortirani u grupe tonova. Sa kodom proizvođača i kodom tona moguće je pronaći karticu tona u GLASURIT COLOR PROFI SISTEMU, na COLOR ONLINE-u, PROFIT MANAGERU, isto tako i na referentnoj listi.

NAJVAŽNIJA PREDNOST

Ako ton boje vozila koje se popravlja ne odgovara u potpunosti tu su više ponuđenih kartica tonova odmah pored prve kartice tona što omogućava da se odmah pronađe adekvatna alternativa. Sistem se ažurira sa novim karticama tonova tri puta godišnje. Točna i ažurirana tehnika rada koja štedi vrijeme i materijal.

Glasurit color profi sistem