Iviček – boje i lakovi

Follow us :

Kovax

INOVACIJA

S više od 80 godina poslovanja u industriji brušenja, KOVAX je prikupio veliko znanje i iskustvo tijekom godina.Postavljanjem, unaprijeđenja procesa brušenja, kao glavnog cilja, KOVAX veže potrebe
sutrašnjice uz trenutne mogućnosti te time stvara inovativne proizvode na dnevnoj bazi.
KOVAX nudi inovativne, opsežne i potpune proizvodne linije (granulacija P40 sve do P3000) s
To znanje i iskustvo je u potpunosti primjenjivo tijekom razvoja novih inovativnih proizvoda
koji su odgovor na trenutno stanje na tržištu. Potpuni sistem za suho brušenje sve do P3000 i
fl eksibilna Assilex proizvodna linija, su samo dva primjera jedinstvenih i inovativnih KOVAXovih
proizvoda koji “otvaraju vrata”.

UŠTEDA VREMENA

U gotovo svakoj grani, troškovi radne snage s približnim udjelom od 60%, čine veliki dio ukupnih troškova. Svako poduzeće teži optimizaciji pojedinog procesa s ciljem minimiziranja tih troškova. Zbog toga je KOVAX najbrže rastuća marka za brušenje u svijetu. Inovativna i kvalitativna highend proizvodna linija, jamči efi kasni proces brušenja te vam omogućuje smanjenje troškova radne snage za približno 50%. Tajna KOVAXove proizvodne linije jest da se izvanredni završni rezultat može postići istovrsnošću, napadnošću i trajnošću.

FLEKSIBILNOST

KOVAX-ova fleksibilnost izražena je s visokom razinom zadovoljstva kupaca, odličnim upravljanjem dionica, te jedinstvenim i individualnim rješenjima i podrškom. Naše velike zalihe omogućuju brze i pouzdane dostave, što vam omogućuje veliku fleksibilnost. Sa stručnim KOVAXovim partnerima u vašem području, s jedinstvenim i individualnim postrojenjima i promocijama za obučavanje, te mogućnošću popraćenosti s jednim od naših account menadžera, KOVAX nudi cijeli niz podrške za razvoj tržišta. Više od 80 godina iskustva pomaže nam riješiti gotovo svaki problem s prikladnim rješenjem.