Iviček – boje i lakovi

Follow us :

Miracle

Miracle sustav za popravak

Sastavljen dugogodišnjim iskustvom u automobilskoj karijeri i povratnim informacijama od više od 1.650 tvrtki Miracle partnera, Miracle Panel Repair System je idealna osnova za popravak čeličnih i aluminijskih dijelova tijela automobila.

1997  Zaklada Carbon GmbH od Siegbert Müller i Edeltraud Holle kao alata i pružatelja obuke za tehnologiju.

2001 Preuzimanje prodaje u tada poznatome Miracle sustavu u Njemačkoj i daljnji razvoj koncepta za popravak.

2004 Više od 100 prodanih Miracle sustava i dodano u VW CleverRepair programu. Pokretanje komprimiranog zraka AiroPower.

2006 Pokretanje tehnike lijepljenja Miracle i prvih testova s aluminijem. Daljnja odobrenja proizvođača i strateška partnerstva. Više od 400 tvrtki radi s Miracle-om.

2008 Novo uvedeni AluRepair sustav, razvijen u suradnji s Audiom, osvaja njemačku državnu nagradu “izvanredna inovacija u trgovini”.

2009 Nakon osnivanja tvrtke Miracle Europe GmbH u svijetu za OEM koncepte i AluRepair. Preko 3.000 sudionika obuke u području uklanjanja bez mrlja.

2011 Daljnje proširenje prodajne mreže u Skandinaviji, Istočnoj Europi i Kini. 1.300 Miracle partnerskih tvrtki u Njemačkoj.

2013 Otvaranje Centra za obuku i kompetentnost ugljika. Koncept daljnje obuke za PDR i Miracle te napredno usavršavanje.