Glasurit serija 68

BENEFITI 68 SERIJE

Visoka profitabilnost

Značajna ušteda vremena

Savršen rezultat

Postupak lakiranja lak za korištenje

Glasurit 68 Serija

Sustav završnih premaza Glasurit 68 Line pruža prvoklasne rezultate u svim segmentima. Može se fleksibilno koristiti za primjene u rasponu od originalnog premaza do dorade i nudi savršeno rješenje za sva vozila, od kipera do autobusa. Sjajan je, učinkovit i izdržljiv. HS 2K CV sustav završnih premaza nudi vrhunski sjaj zahvaljujući 568-M 135 Mixing Clear s njegovim izvanrednim sjajem i protokom. Kada je riječ o učinkovitom nanošenju, sustav završnih premaza nudi prvoklasne performanse – uz nisku potrošnju u mješavini spremne za uporabu, uz brzo sušenje i savršenu površinu u samo 1,5 premaza. To dovodi do velike propusnosti, kratkog vremena čekanja i na kraju, brzog završetka posla. Povrh toga, 68 Line također nudi jedinstvenu paletu boja. Iz izbora od oko 20 baza za miješanje, može se miješati 55.000 različitih boja. 68 Line nudi vrhunsku završnu obradu gospodarskih vozila. briljantno. Učinkovit. Izdržljiv.

ZAŠTO KORISTITI?

Ekonomski prihvatljiv i pouzdan.

Dobra pokrivna moć s dobrim pokrovom rubova. Brže stvrdnjavanje uz optimiziranu površinsku tvrdoću. Bolji sjaj za lakše i brže čišćenje. Glatka površina koja je manje podložna skupljanju prljavštine.

Manje proizvoda potrebno za boju spremnu za uporabu. Manje ostataka boje i niža razina zaliha. Lakše i brže dotjerivanje. Bez troškova ulaganja jer se 68 Line može nanositi postojećom opremom za prskanje.

Značajna ušteda vremena: kraće vrijeme prskanja. 25% brže sušenje (30 minuta na 60°C). Oslikane površine brzo su spremne za maskiranje. Veća propusnost, kraće vrijeme čekanja, brži završetak posla.

Budući da se 68 Line može nanositi pomoću postojeće opreme za prskanje, nema apsolutno nikakvih investicijskih troškova. Štoviše, Glasurit Color-Truck-Guide dostupan je kao profesionalni alat za učinkovito usklađivanje boja. 68 Line također ispunjava zahtjeve VOC propisa. Smanjen sadržaj otapala omogućuje CV doradu na ekološki kompatibilan način, a također čini liniju proizvoda otpornom na budućnost! 68 Line je srce cjelovitog CV sustava završne obrade i temelji se na isprobanoj i testiranoj tehnologiji. To je logičan rezultat usavršavanja linije 18, za koju su kupci Glasurita već utvrdili da je izvrstan proizvod. Prilikom predstavljanja nove linije 68 kupci mogu računati na profesionalnu podršku Glasurita. Glasurit nudi priručnike za primjenu prilagođene individualnim zahtjevima, kao i kvalificirane tečajeve na licu mjesta. Kako bi vaša tvrtka bila spremna za budućnost. Očekujte najbolje! Koristite liniju Glasurit 68.

Potpuna paleta boja jer se većina boja može miješati iz 21 baze za miješanje. Neograničena kompatibilnost jer se može koristiti bilo koja metoda primjene. Učinkovito usklađivanje boja zahvaljujući Glasuritovom vodiču za kamione u boji. Veća sloboda varijacija u pogledu ekonomične i kvalitetne završne obrade.