Iviček – boje i lakovi

Follow us :

Edukacija iz prodaje

Edukacija za voditelja prodaje

Voditelj ključnih kupaca Iviček d.o.o., Marko Iviček, sudjelovao je na individualnoj edukaciji iz prodaje u sklopu rada s osobnim trenerom, jednim od najpriznatijij stru
čnjaka za prodaju na području Hrvatske, Danijelom Bićanićem, osnivačem Bićanić Consultinga kroz koji hrvatskim tvrtkama nudi jedinstveni koncept primjenjive prodajne
edukacije i savjetovanja utemeljenog na prodajnoj stvarnosti i specifičnostima hrvatskog tržišta i gospodarstva. Od osnutka, više od od 70 tvrtki (aktivnih u b2b prodaji, b2c prodaji, maloprodaji te telefonskoj prodaji) angažira Danijela Bićanića u projektima poboljšanja prodajnog poslovanja. Kao konzultant i trener radi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i na Kosovu. U ulozi prodajnog coacha imao je priliku nazočiti na više od 4000 b2b prodajnih razgovora te pratiti preko 7500 maloprodajnih razgovora. Kroz Bićanić prodajne treninge prošlo je više od 800 prodajnih djelatnika, voditelja prodaje i menadžera prodaje.

U sklopu edukacije za voditelja ključnih kupaca Iviček d.o.o., obrađene su sljedeće teme:

– organizacija prodajnih aktivnosti;

– preuzimanje ključne uloge u prodajnom timu;

– učinkovito komuniciranje i pregovaranje;

– izgradnja uspješnih odnosa s klijentima i pronalazak novih klijenata;

– prepoznavanje novih poslovnih mogućnosti;

– upravljanje robnom markom;

– Internet marketing

Edukacija iz razvoja dugoročnih odnosa s kupcima

Prodajni predstavnik Iviček d.o.o., Antonio Momčilović, sudjelovao je na jednodnevnoj edukaciji iz razvoja dugoročnih odnosa s kupcima u organizaciji tvrtke Janus Pim. Ova edukacija namijenjena je upravo osobama čiji je svakodnevni posao usmjeren na rad s klijentima.

Zasnovana na tzv. Customer Intimate Bussine System (CIBS) modelu, edukacija pomaže polaznicima identificirati potrebe klijenata i odgovarajuće odgovoriti na njih, izgraditi odnos s klijentima, komunicirati s različitim tipovima ličnosti te razviti asertivnu osobnost.

Neke od primijenjenih metoda rada uključuju tzv. case study predavanja u kojem je teorijski dio potkrijepljen osobnim iskustvom trenera u radu s prodajnim timovima različitih tvrtki, vježbe iza svakog dijela treninga te tzv. igranje uloga kojim se vježba rad s kolegama različitih osobnost

Edukacija iz vještina i tehnika prodajnog pregovaranja

Prodajni predstavnik Iviček d.o.o., Antonio Momčilović, sudjelovao je na dvodnevnoj na edukaciji iz vještina i tehnika prodajnog pregovaranja u organizaciji tvrtke Janus Pim. Ova edukacija namijenjena je svim djelatnicima koji sudjeluju u nekoj od faza prodajnog procesa.

Neke od tema koje su obrađivane tijekom edukacije uključuju: sadržaj i elemente prodajnog procesa, strategije i taktike u definiranju i vođenju prodajnog procesa, standardizacija sadržaja, postupaka i radnji svih segmenata unutar prodajnog procesa te aktivnosti za poboljšanje efikasnosti prodajnog procesa.

S naglaskom na zaključivanje prodaje, očekuje se da će ova edukacija pridonijeti unapređenju prodajnih rezultata prodajnog predstavnika Iviček d.o.o. kao i cjelokupnog poduzeća.

Edukacija iz jezika

Edukacija iz menadžmenta