Od profesionalne autoreparature do individualnih potreba auto entuzijasta 3M nudi proizvode za zaštitu, popravak i održavanje vozila.

3M-ova inovativnost i rješenja ispunjavaju sve zahtjeve spomenutih tržišta.

 

Noviteti

3M™Cubitron™ II Cut-Off Wheel

Kotačić za rezanje 3M ™ Cubitron ™ II opremljen je mineralima Cubitron ™ II. Ovi rezni kotači idealni su za izravno rezanje, također za rezanje robusnih materijala. Kotačić za rezanje 3M ™ Cubitron ™ II istaknut je s velikom trajnošću – vrlo je dugotrajan bez gubitka performansa i time pridonosi velikoj produktivnosti i učinkovitim procesima u radionici 

Visoka rezna stopa

Dugotrajnost

Visoka produktivnost

 Cubitron II Fiber disc

Precizno oblikovani keramički zrnci koji se sami oštre tijekom trošenja, tako da je njihovo trajanje vrlo dugo.
Abrazivni materijal koji se temelji na keramičkim zrnima
Dugotrajan
Ne zagrijava obrađenu površinu
Neusporediva brzina rezanja / brušenja
Savršeni rezultati
Vrlo izdržljiva i učinkovita abrazivna građa s samozrelim Cubitron II žitaricama za brušenje i uklanjanje zavarenih spojeva.

3M™ Cubitron™ II Roloc™ Fibre Disc

3M ™ Cubitron ™ II abrazivni diskovi su vrhunski abrazivni diskovi namijenjeni za uklanjanje zadebljanja, brušenje i uklanjanje boje.

U preciznom obliku održava super oštre točke koje su izuzetno brzo izrezane
Dugotrajan
Radi ravnomjerno i optimizira razgradnju minerala
3M ™ Cubitron ™ II abrazivni diskovi su vrhunski abrazivni diskovi namijenjeni za uklanjanje zadebljanja, brušenje i uklanjanje boje.
Koristi se za zavarivanje i uklanjanje kože

3M Cubitron II Disco Flap

 

 3M ™ Cubitron ™ II ima najbolju abrazivnu tehnologiju za  poliranje, sjenčanje i završni rad na popravcima tijela. PSG tehnologija i fleksibilni dizajn su izvrstan primjer kako 3M primjenjuje znanost u život – i čini rad optimalnijim, bržim i učinkovitijim. 

         Izloženo poliranje metala
Poliranje zavarenih spojeva 
Poliranje rubova
Odstranjivanje hrđe
Uklanjanje boje
Znanost se primjenjuje na 3M brušenju

Lamelasti  Cubitron II brusni diskovi fi 115mm granulacije P40,60 i 80 za autoindustriju,metalnu industriju i marin program.

Služi za brušenja zavarenih površina,Brušenje bridova ,Čiščenje hrđavih površina,stare boje i ostalih premaza kao i ljepila i bitumenskih masa.

Cubitron II brusni lamelasti diskovibrže bruse,ne zapunjavaju se i ostavljaju ujednačenu površinu poslije brušenja.

3M™ Cubitron™ II File Belt, 33443

3M ™ Cubitron ™ II sigurnosni pojasi su dizajnirani da se koriste za zavarivanje i uklanjanje ruba, kao i brušenje u drugim uskim područjima.

Smola vezana za toplinsku otpornost
Sadrži pomoć za hladnije brušenje
Koristi se za različite primjene u obradi metala kao što je bušenje na točkasto zavarivanje

3M 33577 BODY REPAIR PISTOL GRIP DISC SANDER 50MM & 75MM

Mala zračna brusilica sa pripadajučim diskovima fi 50mm i 75mm dovoljne snage i za brušenje najtvrđih materijala kao Čelika,Inox i zavaranih površina.Ima na se bi potenciometar kako bi se prilagodila svim zahtjevima brušenja.Alat je iznimno prilagodiv svim poslovima u Autoindustriji i služi s obzirom na svoju veličinu brušenju na teško dostupnim mjestima,opče brušenje i priprema metalnih površina (prednost naspram Lamelastih diskova-ima ravan odrez tj. Isplanira zavarenu površinu gotovo do savršenstva bez kopanja materijala).3M roloc sistem mu omogučava brzo mjenjanje brusnih diskova kao i mogučnost montaže raznih dodataka kao materijale za poliranje,pjenaste fine diskove i sl.Uz NOVE CUBITRON II brusne materijale odnosno roloc diskove velicine fi 50 i 75mm brušenje se čini jednostavnim.

Cubitron II br.roloc diskovi postoje u granulacijama P36, P60 i P80 što je dovoljno za sve vrste grubljeg brušenja u autoindustriji i lakšoj metalnoj industriji.

Cubitron II brusni materijali brži su od premium materijalaza 30%,traju duplo duže i osiguravaju ujednačeno brušenje, ne zapunjavaju se.

3M™Cubitron™ II Cut-Off Wheel Tool

Mala kutna zračna brusilica fi 75 i fi 100mm svojom veličinom služi za rezanje na nepristupačnim mjestima te je iz tog razloga pogodna za radove u autoindustriji gdje ima puno prepreka prilikom brušenja i rezanja okolo muldi kotača,unutarnjeg prostora te u mehaničarskim radovima za rezanje zapečenih vijaka na kočionom sistemu.Samim time što ima manju reznu ploču dolazi i do manjeg iskrenja i mogučnosti zapaljenja, a uz 3M NOVE CUBITRON II rezne ploče rezanje ne predstavlja nikakav problem.Mogućnost rezanja i najčvršćih čelika,inoxa i ostalih materijala.

Cubitron II rezne ploče za ovaj alat postoje u veličinama fi 75x1mm 75×1,6mm 100x1mm

Cubitron II rezni materijali brži su od premium materijala za 30% traju višestruko duže i osiguravaju precizan odrez.

        3M FILE BELT SANDER

Mini File Belt Sander od 330mm i 33575 Belt sander od 457mm -Tračna brusilica na zrak za brušenje na teško dostupnim mjestima,raspunktiravanje originalnih i ostalih punktova(Zavara)koristi se u autoindustriji i lakšoj metalnoj industriji kao i brušenja na plovilima na teško dostupnim mjestima.Zakretno podešavajuče tijelo alata omogučuje brušenje pod raznim kutevima. Prednost kod raspunktiravanja odnosno brušenje zavara je u tome što nije potrebna gotovo nikakva snaga za brušenje već svojim okretajima uz 3M Cubitron II br.trake u trenu izbrusi var za razliku od klasičnog raspunktiravanja Borerima-Glodalima gje je potrebna iznimna snaga. Prednost ovog alata je u brzini brušenja,jednostavnost brušenja i izmjene br.traka, nema umora za djelatnika koji sa njim radi. Broj trake postoje u granulacijama P36,60 i 80 što je dovoljno za sva grublja brušenja u autoindustriji,lakoj metalnoj industriji i marin programu. Cubitron II brusni materijali brži su od premium materijalaza 30%,traju duplo duže i osiguravaju ujednačeno brušenje, ne zapunjavaju se

 

                                                 

 

           

 

    PROIZVODI 

 

   BRUSNI MATERIJAL

 

           

       ZAŠTITNE TRAKE

3M PPS SISTEM ZA PRIPREMU BOJE I LAKIRANJE

PROIZVODI OSOBNE ZAŠTITE NA RADU

Copyright © 2014. Iviček d.o.o. | Izrada: DZ Design