90line-t3

 

GLASURIT RATIO AQUA

Ekološka prihvatljvost koja se isplati.

Boje na bazi vode imaju mnogo prednosti, a njihova budućnost još više obećava. Glasurit je potpuno predan ovoj tehnologiji, kao lider na tržištu u ovom polju. I doista, Glasurit RATIO Aqua Sustav govori sam za sebe: to je efikasan, ekonomičan, jednostavan za korištenje, siguran, ekološki i dalje pruža najveću kvalitetu.

20% uštede u materijalu u usporedbi sa starijim sustavima i također 40% manja potrošnja materijala u odnosu na proizvode konkurencije su dva najjača argumenta koji govore o kvaliteti serije 90. Proizvodi imaju vrlo nisku razinu otapala, kratko vrijeme aplikacije i isparavanja te kratko vrijeme boravka u kabini s čime doprinosi povećanju očuvanja okoliša. Jednostavna za nanošenje, ekonomična i pouzdana. Glasurit serija 90.

 

bildsliderimage_1

KOMPETENCIJA BOJA NA BAZI VODE

Idealno rješenje za svako vozilo i svaku nijansu boje.

Izvanredna pokrivna moć, jednostavna primjena i optimalno vrijeme procesa čini seriju 90 pravim sveobuhvatnim rješenjem u području auto lakova za boje bez efekta, metalik boje i boje sa specijalnim efektima. Nije slučajnost da je serija 90 najuspješniji sustav na bazi vode na europskom tržištu.

Tajna ovog uspjeha je savršen sklad baza i sustava nijansi. Serija 90 osigurava optimalnu točnost nijansi boja zahvaljujući integriranom Color Profi Sistemu. Više od 164.000 boja, od ranih dana automobila do specijalnih efekta automobila budućnosti, mogu se reproducirati brzo, jednostavno i praktično. Sa svojim jednostavnim i pouzdanim sustavom za određivanjem nijansi, serija 90 jamči optimalno rješenje za svaku boju.

 

reihe_90_fullsize02

PREDNOSTI SERIJE 90

JEDNOSTAVNA ZA KORIŠTENJE:

  • Jednostavan tijek rada kao dio procesa RATIO AQUA SISTEMA
  • Jednostavne formule koje sprečavaju pogreške kod miješanja
  • Jednostavno nanošenje boje koristeći konvencionalne tehnike lakiranja

EFIKASNA:

  • Brzo vrijeme nanošenja, kratko vrijeme isparavanja i sušenja u komori
  • Manja potrošnja materijala zahvaljujući izvrsnoj moći pokrivanja

POUZDANA:

  • Jako pouzdani rezultati zahvaljujući konzistentnom viskozitetu nanošenja
  • Izvrsna točnost nijansi sa GLASURIT COLOR PROFI SISTEMOM

 

 

 

Copyright © 2014. Iviček d.o.o. | Izrada: DZ Design