PROFIT S GLASURITOM

Profesionalna rješenja i prvoklasna kvaliteta. Kombinirajući ova dva faktora za uspjeh Glasurit je postao vodeći brand u sektoru osobnih i komercijalnih vozila. Ostvarivanje uspjeha Glasurita je samo dio posla. Cilj Glasurita je uspješnost radionica koje koriste Glasurit proizvode sa motom „PROFIT SA GLASURITOM“. Trudimo se nuditi samo najbolja rješenja.

Kako bi to ostvarili konstantno unaprjeđujemo naš portfolio proizvoda i usluga čineći svaku radionicu spremnom za budućnost.  Nudimo inovativne proizvode i sisteme bojanja za odlične rezulate u autoreparaturi. Konstantno unaprjeđujemo alate za brzo i pouzdano određivanje boja, širimo paletu konzultantski usluga koje pomažu u određivanju potencijalnih ušteda i nudimo adekvatne programe treninga za sve Glasurit klijente. Kao rezultat visoke kvalitete u svim područjima, Glasurit proizvodi su odobreni od strane većine vodećih proizvođača automobila diljem svijeta.

To je još jedan razlog zašto sve više radionica diljem svijeta bira Glasurit.

 

 

Nije bitno radi li se o oldtimeru ili o sportskom automobilu. Sa svojim serijama boja, Glasurit je kvalitetan i prilagodljiv. Poprilično je teško pronaći nijansu koja odgovara oldtimerima pa je Glasurit odlično riješenje jer ju uspjeva prilagoditi izvornoj.

Copyright © 2014. Iviček d.o.o. | Izrada: DZ Design